Monden! Botoșănean celebru, la un pas de divorț. El a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia

Fiecare apariție publică a lui este “balsam pentru suflet”, spun cei care merg la spectacolele de stand-up comedy ale lui Cătălin Bordea. Puțini sunt cei care știu, însă, câtă tristețe se ascunde în sufletul actorului botoșănean. El și soția sa, Livia, sunt la un pas de divorț, scrie Cancan.ro.

Potrivit sursei citate, Bordea și soția sa nu mai formează un cuplu, iar decizia a fost luată chiar de Livia. Nu, nu a existat infidelitate la mijloc, nici certuri ori alt motiv ascuns. Pur și simplu, antrenoarea de kangoo jumps susține că pasiunea s-a stins.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru sursa citată.

FOTO Eleva din Botoșani cu 10 la Evaluarea Națională fără nicio oră de pregătire în particular. „Am studiat pe cont propriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *