Vlăduț are în continuare nevoie de noi. La 14 ani, băiatul luptă să trăiască!

Noi detalii despre Vlad, băiatul din Vorona, care luptă să trăiască. Măcinat de o boală cruntă, băiatul se află acum la un spital din Spania. La doar 14 ani, băiatul luptă cu o boală nemiloasă – Cancer (Boala Hodgkin).

Mama acestuia ne-a spus că organismul lui Vlăduț „nu a produs suficiente celule și nici măcar injecțiile pe care le-a făcut în burtică pentru a-l ajuta să le producă nu l-au ajutat.  I-au mai făcut aseară, la ora 9 una și la ora 12 aseară ultima. Sperăm să îi iasă bine analizele astăzi să poată sai- pună cateterul la picior și măcar mâine sa-i facă extragerea de celule și după transplant vor să vadă în cât timp și dacă corpul lui Vlăduț produce celule”.

Băiatul dă dovadă de o putere incredibilă. Speranța lui este în medici și în Dumnezeu. Vrea să fie bine, să aibă o adolescență normală.
Din păcate, financiar părinții se descurcă tot mai greu. Cu Vlad internat de atâta timp, banii s-au epuizat și au nevoie de ajutor.

Donații se pot face în conturile deschise pe numele tatălui lui Vlad : Mihai Doroftei
IBAN EUR:RO42RNCB0041174716660008
IBAN RON:RO37RNCB0041174716660001

Povestea lui Vlad a mobilizat întregul județ. Până și oamenii care nu au putut să îl ajute l-au pomenit în rugăciuni și au distribuit povestea lui.

„Vrem sa va mulțumim tuturor care l-ați ajutat pe Vlăduț sa mai aibă o șansă la viață și că nu ați trecut nepăsători peste durerea noastră. ”, este mesajul emoționant al mamei lui Vlad pentru toți cei care l-au ajutat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *