O nouă speranță pentru Vlad, botoșăneanul grav bolnav: a plecat la tratament în străinătate. Mesaj emoționant al mamei acestuia

Vlad Doroftei, botoșăneanul de 14 ani, care luptă cu o boală cruntă, a plecat la tratament în străinătate luni. Oameni cu suflet mare au donat din puținul lor pentru a-l ajuta, iar părinții sunt alături de el.  Povestea lui Vlad a mobilizat întregul județ. Până și oamenii care nu au putut să îl ajute l-au pomenit în rugăciuni și au distribuit povestea lui.

În Spania, Vlad va încerca un tratament care i-ar putea oferi viața. A plecat cu optimism, dar are în continuare nevoie de ajutor deoarece costurile sunt enorme. Cei care vor să îl ajute pot lua legătura cu mama acestuia la numărul de telefon 0741308249.

„Vrem sa va mulțumim tuturor care l-ați ajutat pe Vlăduț sa mai aibă o șansă la viață și că nu ați trecut nepăsători peste durerea noastră. Din puținul vostru Vlăduț are o șansă la viață. Va mulțumim”, este mesajul emoționant al mamei lui Vlad pentru toți cei care l-au ajutat.

La doar 14 ani, băiatul lupta cu o boală nemiloasă – Cancer (Boala Hodgkin). Cine dorește să doneze o poate face în contul tatălui, Mihai Doroftei:

IBAN EUR:RO42RNCB0041174716660008
IBAN RON:RO37RNCB0041174716660001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *