Botoșăneanul împușcat în Belgia nu a fost adus acasă. Familia nu are cu ce să-i repatrieze trupul neînsuflețit

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, a murit împușcat în cap. Nenorocirea s-a produs pe o stradă din Liege, în Belgia. Este vorba despre Florin Nistor, un botoșănean care lucra de mai mulți ani în Belgia. De o săptămână familia tot caută bănuți să-i repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește, dar din păcate nu au strâns suma necesară.

„Nu avea dușmani. Era un băiat cuminte și respectuos. Vrem să îl aducem acasă, să îl înmormântăm creștinește”, ne-a spus o apropiată a acestuia.

Incident în trafic

Se pare că acesta ar fi fost împușcat în urma unei șicanări în trafic. Florin a murit împușcat în cap, iar un alt român a fost rănit. Incidentul ar fi avut loc pe autostrada de lângă Herstal, fiind implicați ocupanții a două autoturisme, un Volkswagen Passat înmatriculat în Franța, cu patru români, și un Audi cu cinci turci, care se întorceau de la o nuntă. După șicanarea în trafic, mașinile ar fi oprit la un moment dat, iar după mai multe înjurături și jigniri, unul dintre turci a scos un pistol și a tras de mai multe ori. Botoșăneanul a fost împușcat direct în cap, iar un alt român a fost rănit.

Șoferul român a plecat atunci în direcția secției de poliție de pe rue Natalis, din Liège, cu cei doi oameni împușcați în mașină, pentru a se refugia și apoi a explica ceea ce se întâmplase mai devreme.Investigația a fost preluată de secția de omucideri a poliției judiciare federale din Liège. La fața locului au fost găsite mai multe cartușe de gloanțe.

Acesta era căsătorit, iar acum soția sa are nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, la Dorohoi, localitatea natală a acestuia. Cei care vor să o ajute pot face donații în contul acesta: RO46BREL0005531716080100- Papaghiuc Ciprian Ionuț, nepotul soției lui Florin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *