Botoșănean găsit inconștient pe trotuar, transferat în stare gravă la Iași

Un botoșănean găsit inconștient pe trotuar a fost transferat în stare gravă la un spital din Iași. Omul, în vârstă de 54 de ani, din comuna Ibănești, a fost găsit, luni dimineață, de jandarmi căzut inconștient pe trotuar, în municipiul Dorohoi.

Aceștia au cerut ajutor medical, iar bărbatul a fost dus cu o ambulanță la spital.

Medicii de la Spitalul Municipal Dorohoi i-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior acesta a fost transferat la Institutul de Cardiologie din Iași.

„De multe ori, un apel rapid la numărul unic de urgență 112 și așezarea bolnavului într-o poziție de siguranță se dovedesc vitale pentru salvarea vieții acestuia. Exact asta au făcut Florin și Dumitru, subofițeri în cadrul Detașamentului Jandarmi Dorohoi, în această dimineață, când au observat un bărbat căzut inconștient pe trotuar. O ambulanță a venit în scurt timp și i-a acordat asistența medicală de specialitate, după care l-a transportat la Spitalul municipal Dorohoi pentru investigații suplimentare. După cateva ore, jandarmii s-au interesat de starea de sănătate a bărbatului în vârstă de 54 de ani și au aflat că acesta a ajuns în grija medicilor cardiologi din județul Iași, de unde sperăm și îi dorim din suflet să se întoarcă cu bine la familie, în comuna Ibănești”, precizează reprezentanții IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *