Botoșăneanca stabilită în SUA, care vine în vizită în România: Aici ai acces la acest bio unde în altă parte foarte greu l-ai găsi

O femeie născută în Botoșani, crescută în București, dar stabilită în SUA, vine în vizită în țara în care s-a născut. Ana Camelia Toma a fost la Tulcea, unde a fost impresionată de competiția de pescuit feminin Bibaniada.

De 14 ani lucrează în domeniul medical în Silicon Valley și spune că în România se găsesc foarte multe produse bio, care nu pot fi găsite în altă parte.

„Bunicii mei dansau ruseşte şi de la ei am învăţat. M-am născut în Botoşani, am crescut în Bucureşti, iar de 20 de ani sunt în Silicon Valley, Statele Unite. În ultimii 14 ani, lucrez în domeniul medical. Este pentru prima dată când vin aici şi mă simt deja legată de oameni. Este loc de afaceri în turism. E foarte mult bio. Aici ai acces la acest bio unde în altă parte foarte greu l-ai găsi. Le-aş dori din tot sufletul să facă un comerţ fair-play, competitiv cu oferta din lume„, a afirmat, pentru Agerpres, Ana Camelia Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *