Soția botoșăneanului împușcat în Belgia este împietrită de durere. „Nu a fost dus la timp la spital”

Soția botoșăneanului de 28 de ani, care a murit împușcat în Belgia, este împietrită de durere. Daniela Monica Nistor, crede că Florin ar fi putut fi salvat dacă ar fi fost dus la timp la spital.

„Au venit autoritățile și mi-au zis că nu a rezistat, dar el bănuiesc că nu a fost dus la timp la spital, s-au dus la poliție, trebuia să-l duca la cel mai apropiat spital. Nu cred că avea nicio vina că erau toți băieții care lcurau, toți se strâng în grup să iasă, nu au ieșit cu intenția de a face scandal. A fost un om iubit și foarte bun, dar nu era un om cu care să te certi, agresiv.”, a declarat, pentru Protv, soția lui Florin.

Pe 7 iulie, Florin trebuia să vină acasă în concediu. Acum, familia face eforturi să îl aducă acasă, dar din păcate va fi în sicriu.

Nenorocirea s-a produs, luni, pe o stradă din Liege, în Belgia. Florin Nistor era un botoșănean care lucra de mai mulți ani în Belgia.

Incident în trafic

Se pare că acesta ar fi fost împușcat în urma unei șicanări în trafic. Florin a murit împușcat în cap, iar un alt român a fost rănit. Incidentul ar fi avut loc pe autostrada de lângă Herstal, fiind implicați ocupanții a două autoturisme, un Volkswagen Passat înmatriculat în Franța, cu patru români, și un Audi cu cinci turci, care se întorceau de la o nuntă. După șicanarea în trafic, mașinile ar fi oprit la un moment dat, iar după mai multe înjurături și jigniri, unul dintre turci a scos un pistol și a tras de mai multe ori. Botoșăneanul a fost împușcat direct în cap, iar un alt român a fost rănit.

Șoferul român a plecat atunci în direcția secției de poliție de pe rue Natalis, din Liège, cu cei doi oameni împușcați în mașină, pentru a se refugia și apoi a explica ceea ce se întâmplase mai devreme.Investigația a fost preluată de secția de omucideri a poliției judiciare federale din Liège. La fața locului au fost găsite mai multe cartușe de gloanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *