FOTO Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit împușcat în cap

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, a murit împușcat în cap. Nenorocirea s-a produs, luni, pe o stradă din Liege, în Belgia. Este vorba despre Florin Nistor, un botoșănean care lucra de mai mulți ani în Belgia. Potrivit soției acestuia, Florin era pe stradă când a fost împușcat mortal.

„Nu avea dușmani. Era un băiat cuminte și respectuos. Vrem să îl aducem acasă, să îl înmormântăm creștinește”, ne-a spus o apropiată a acestuia.

Incident în trafic

Se pare că acesta ar fi fost împușcat în urma unei șicanări în trafic. Florin a murit împușcat în cap, iar un alt român a fost rănit. Incidentul ar fi avut loc pe autostrada de lângă Herstal, fiind implicați ocupanții a două autoturisme, un Volkswagen Passat înmatriculat în Franța, cu patru români, și un Audi cu cinci turci, care se întorceau de la o nuntă. După șicanarea în trafic, mașinile ar fi oprit la un moment dat, iar după mai multe înjurături și jigniri, unul dintre turci a scos un pistol și a tras de mai multe ori. Botoșăneanul a fost împușcat direct în cap, iar un alt român a fost rănit.

Șoferul român a plecat atunci în direcția secției de poliție de pe rue Natalis, din Liège, cu cei doi oameni împușcați în mașină, pentru a se refugia și apoi a explica ceea ce se întâmplase mai devreme.Investigația a fost preluată de secția de omucideri a poliției judiciare federale din Liège. La fața locului au fost găsite mai multe cartușe de gloanțe.

Soția are nevoie de ajutor pentru repatriere

Acesta era căsătorit, iar acum soția sa are nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul neînsuflețit, la Dorohoi, localitatea natală a acestuia. Din păcate, costurile pentru repatrierea acestuia sunt destul de mari, iar ea nu are banii necesari. Rudele și prietenii încearcă să ajute, dar tot nu este suficient. Tocmai de aceea, apropiații fac un apel către oamenii cu suflet mare care vor să o ajute pe tânăra îndurerată să își aducă soțul acasă pot face donații în contul acesta: RO46BREL0005531716080100- Papaghiuc Ciprian Ionuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *