FOTO Să vezi și să nu crezi! Teatrul Mihai Eminescu, tot mai aproape de finalizare

Lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani se apropie de finalizare. Ultimele fotografii publicate de pagina de Facebook Botoșani cu latura clădirii dinspre strada Cuza Vodă au adus numai bucurie în sufletele multor botoșăneni care abia așteaptă finalizarea acestei clădiri emblemă a orașului

„Teatrul Mihai Eminescu… latura de pe str. Cuza Vodă! Să vezi și să nu crezi….”, este descrierea care însoțește fotografiile.

Lucrările la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani ar urma să fie finalizate în decembrie 2023, potrivit unui anunț făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

O asociere de firme condusa de D&D Construct Botosani (SC D&D Construct SRL – SC  Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj cu subcontractanții: SC Intelitech Group SRL Botoşani, SC Meridian SRL Botoşani, SC Sigma Instalgaz SRL Botoşani, SC Ice Computers SRL Botoşani, SC Danignisim SRL Suceava) a castigat licitatia pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a Teatrului „Mihai Eminescu”. Pretul de adjudecare a licitatiei a fost de 42,9 milioane lei, fata de 47,5 milioane lei cat estimase Primaria Botosani.

FOTO Cum va arăta Teatrul „Mihai Eminescu” după restaurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *