Săptămâna viitoare încep lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu”. „Vor lucra cel puțin 100 de oameni zilnic”

Săptămâna viitoare vor începe lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani. Luni, la sediul Primăriei a fost semnat contractul pentru lucrări, iar în cinci zile va fi dat ordinul de începere a acestora. Constructorul dă asigurări că în acest șantier vor lucra cel puțin 100 de angajați zilnic, iar săptămânal vor avea loc întâlniri cu reprezentanții Primăriei și proiectantul de lucrări pentru a discuta eventualele probleme apărute ori stadiul lucrărilor.

„Vom lucra întâi la partea de învelitoare, de acoperiș, pentru a proteja tot obiectivul, apoi suntem deja pregătiți să intrăm la interioare. Forța de muncă prezentă care va fi în șantier va fi de cel puțin 100 de oameni zilnic”, a declarat inginerul constructor Răzvan Chelărașu.

O asociere de firme condusa de D&D Construct Botosani a castigat licitatia pentru finalizarea lucrarilor de modernizare a Teatrului „Mihai Eminescu”. Pretul de adjudecare a licitatiei a fost de 42,9 milioane lei, fata de 47,5 milioane lei cat estimase Primaria Botosani.

One thought on “Săptămâna viitoare încep lucrările la Teatrul „Mihai Eminescu”. „Vor lucra cel puțin 100 de oameni zilnic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *