Apel umanitar! Un bărbat din Botoșani are nevoie urgent de ajutor. „Haideți să salvăm un tată și bunic!”

Foto: G4Media

Un bărbat din județul Botoșani are nevoie urgent de ajutor. Diagnosticat cu o boală cruntă, botoșăneanul are nevoie de trombocite, iar familia este disperată.

Marcel Zgîmbău, de 56 de ani, suferă de  leucemie acută promielocitară. Este nevoie de bărbați cu vârsta până în 45 de ani, care au mai donat sânge sau trombocite în ultimele șase luni.

Se poate dona sânge, indiferent de grupa sanguină la Centrul de Transfuzie Sanguină Iași, Str. Nicolaie Bălcescu, Nr.21, de luni până vineri, între 07:30 și 13:30!.

Se asigură transport pentru donatorii din Havârna, Dorohoi și Botoșani către Iași

„Pentru cine dorește să ajute rog să mă contacteze în privat sau la numărul de telefon 0755428504/0741329098! Se asigură și transportul donatorilor de la Havarna, Dorohoi și Botoșani la Iași. Viata ne lovește atunci când te aștepți cel mai puțin, și într-o zi și tu poți fi îngenuncheat de durere, iar boala nu alege și de aceea dacă nu poți fi donator distribuie pe pagina ta cu un share! Haideți să salvăm un tată și bunic”, este apelul familiei.

One thought on “Apel umanitar! Un bărbat din Botoșani are nevoie urgent de ajutor. „Haideți să salvăm un tată și bunic!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *