Se cere insolvenţa unui cabinet medical din Botoşani. „Nu a plătit niciodată nicio taxă la bugetul local”

cabinete medicale, stiri, botosaniO primărie din judeţul Botoşani a solicitat insolvenţa unui cabinet medical, din cauza datoriilor la bugetul local. Este vorba de Primăria comunei Gorbăneşti, care a cerut Tribunalului Botoşani insolvenţa societăţii comerciale Magda Med SRL, care deţine cabinetul medical din localitate.

Societatea are datorii de peste 100.000 de lei la bugetul local al comunei Gorbăneşti, iar primarul Ionuţ- Lucian Melinte susţine că firma nu a plătit niciodată taxe şi impozite locale. În ciuda somaţiilor transmise, Magda Med nu a răspuns niciodată şi nu şi-a achitat obligaţiile.

„De când este înfiinţat, acest cabinet nu a plătit nicio taxă la bugetul local. Nu fac decât să respect legea, mai ales că există un control de la Curtea de Conturi în urma căruia ni s-a solicitat să luăm măsuri. Este un debit uriaş„, a declarat pentru BotosaniNews primarul din Gorbăneşti.

FOTO Doctorița din Botoșani, care la 81 de ani, uimește prin puterea sa de muncă. „Nu am fumat niciodată, nu am băut, nu am pierdut nopțile”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *