FOTO Scandal de amploare, astăzi, în Parcul Tineretului. Polițiști, jandarmi și „mascații” au intervenit la fața locului

Un scandal de amploare a avut loc, marți, în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, unde mai multe persoane s-au adunat și s-au luat la ceartă. Scandalul nu s-a redus doar la un conflict verbal, ci s-a trecut la fapte, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aproximativ 20 de persoane erau implicate în altercație.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de ordine publică, jandarmi și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Un bărbat a ajuns la spital

După intervenția forțelor de ordine, conflictul a fost aplanat, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției pentru a stabili de la ce a pornit tot scandalul.

Unul dintre bărbații implicați în conflict, prezenta o plagă tăiată la nivelul brațului, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Ca urmare a incidentului, ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se vor impune”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *