VIDEO Botoșăneanul de 19 ani, filmat în timp ce încerca să mituiască polițiștii

Botoșăneanul prins în timp ce încerca să mituiască polițiștii are doar 19 ani și circulase cu viteză peste limita legală. Acesta a fost filmat de oamenii legii. La data de 17 iunie, în jurul orei 23:40, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier despre faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic un conducător auto pentru faptul că depășise viteza legală de deplasare aferentă unui sector de drum, context în care le-a fost oferită o sumă de bani cu titlu de mită.

„Astfel, în împrejurarea menționată, conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, a oferit agenților de poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor serviciu pe raza municipiului Botoșani, 100 de euro și 200 de lei, în scopul de a-i determina pe aceștia să nu aplice măsurile legale în raport cu abaterea constatată,  momentul oferirii banilor fiind înregistrat cu aparatura tip bodycam”, precizează sursa citată.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Botoșani au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *