Imaginea din Botoșani care îți face sufletul bucăți. Un pui de pisică nu se dezlipește de lângă mama sa, moartă după ce a fost călcată de o mașină

O imagine surprinsă la Botoșani îți face sufletul bucăți. Un pui de pisică nu se dezlipește de lângă mama sa, moartă după ce a fost călcată de o mașină. Potrivit medicilor veterinari de la Triovet, puiul era traumatizat, țipa, dar stătea lângă corpul neînsuflețit al pisicii.

Animaluțul fusese călcat de o mașină, dar a reușit să se târască sub o mașină parcată de la marginea șoselei, unde și-a dat ultima suflare.

„O imagine atât de trista si care ne a făcut sufletele bucăți, un pui care nu se dezlipea de corpul mamei moarte. Mama a fost călcată de mașina si cu ultimele puteri s a tarat sub o mașina parcata pe marginea șoselei si a murit … Puiul tipa ca din gaura de sarpe însă era atât de traumatizat ca nu pleca de lângă mama moarta. Puiul este in grija noastră. Sterilizarea este singura soluție pentru a stopa suferința acestor suflete însă din păcate niciodată campaniile nu acoperă necesarul de animale care trebuiesc sterilizate iar donațiile pentru campaniile de sterilizari sunt foarte putine”, susțin cei de la Triovet.

Aceștia vor să organizeze o campanie de sterilizări gratuite, dar nu au suficiente fonduri.  Cei care vor să ajute pot face donații:
Cont RO69RZBR0000060018778836 titular Asociația We Care About Strays

Medic de la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani, sancționat după acordarea unui certificat de concediu medical unui pacient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *