Două direcții din subordinea Primăriei Botoșani fac angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs

Două direcții din subordinea Primăriei Botoșani fac angajări. Este vorba de Direcția pentru Sport și Agrement Botoșani care a scos la concurs un post de muncitor calificat, treapta III – zugrav. Se cer minim 10 clase. Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este  28 iunie.

Pe 6 iulie are loc proba scrisă la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” din B-dul M. Eminescu, nr.15 A, pe 10 iulie proba practică  iar pe 12 iulie interviul.

Aceeași instituție mai angajează un inspector de specialitate debutant la Biroul Achiziții publice, Administrativ, Secretariat. Se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, științelor economice sau științelor juridice.  Fără vechime.

Calendarul de desfășurare a concursului – 30.06.2023 ora 16.00: termen limită depunere dosare de înscriere, 10.07.2023, ora 10.00: proba scrisă va avea loc la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” din Bdul M. Eminescu, nr.15 A  iar pe 12.07.2023, ora 10,00: interviu.

Și Direcția Servicii Publice Botoșani a scos la concurs un post de agent control acces, la Biroul Administrare Terenuri de Joacă de la Serviciul Intervenții Edilitare. Se cer studii medii sau generale, vechime în muncă 5 ani, certificat de calificare agent pază. Termenul limita de depunere a dosarelor este 27 iunie, Concursul constă în probă practică și interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *