Aproape 4000 de absolvenți de clasa VIII-a din județul Botoșani intră în febra examenelor

Foto ardeal 24

3.990 de elevi din județul Botoșani vor susține examenul de Evaluare Națională, un prim pas extrem de important pentru accederea la instituțiile de învățământ preuniversitar, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Prima probă este programată pentru ziua de luni, 19 iunie 2023, fiind proba scrisă la limba și literatura română, iar a doua probă se va desfășura pe data de 21 iunie 2023, la disciplina matematică.

Pe data de 28 iunie 2023, elevii botoșăneni vor afla rezultatele înainte de contestații.

”Accesul candidaților în săli este permis începând cu ora 8:00 până la ora 8:30. Examenul va începe la ora 9:00. Timpul de redactare al subiectelor în cadrul fiecărei probe este de 120 de minute și se calculează după completarea casetei de identificare a broșurii cu subiecte. Beneficiază de prelungirea cu încă două ore a timpului de lucru, elevii care au acte medicale pentru deficiențe de vedere, de auz sau tulburări de neurodezvoltare. Urez succes tuturor elevilor care vor susține acest important examen!”, a declarat Bogdan Suruciuc.

Tânăra din Botoșani, director într-o firmă de construcții, care face performanță în karate. „Ne-au înconjurat, unul dintre ei s-a apropiat de mine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *