Rapid l-a respins, dar Ongenda a primit ofertă de la Iftime: Este unul dintre copiii mei de suflet. Ușa mea de la echipă este deschisă

Hervin Ongenda a părăsit Rapidul, după doar 4 meciuri jucate în Giulești, dar este dorit cu insistență de Valeriu Iftime la FC Botoșani, fosta lui echipă din Superliga.

Mijlocaș ofensiv în vârstă de 27 de ani, Ongenda a evoluat în două mandate la FC Botoșani, pentru care a strâns mai mult de 100 de meciuri, potrivit gsp.ro. 

Valeriu Iftime: „Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră”

„Ongenda este unul dintre copiii mei de suflet. Țin foarte mult la acest jucător și vă pot confirma că am discutat cu el și i-am făcut deja o ofertă de revenire la FC Botoșani. Mi-a spus că acum se află în vacanță, dar o să ne dea un răspuns cât mai repede. Noi ne reunim azi și avem nevoie ca el să ne dea un răspuns cât mai rapid, deoarece am vrea să facem cu el o pregătire cât mai bună.

Eu unul l-am ofertat pe Hervin Ongenda și înainte să semneze cu Rapid, nu doar acum. M-am deplasat personal la Paris și am discutat cu el. I-am spus încă de atunci că un transfer în Giulești nu îl va ajuta deloc, deoarece la Rapid nu stă nimeni după el să își reintre în formă. Din păcate pentru el s-a dus în Giulești și nu i-a ieșit cum și-a dorit. Dar sper să accepte acum o revenire la Botoșani deoarece noi îl știm cel mai bine pe el. Ușa mea de la echipă este deschisă pentru Ongenda la orice oră, iar telefonul meu stă deschis non stop și așteapt răspunsul de la el.

Cred că o să ne mai despărțim de maximum trei jucători. Roman o să rămână și el în club după retragere. Iar cu Mailat discuțiile pentru transfer sunt avansate. Sunt trei echipe interesate de el, iar prețul de transfer este de 1 milion. Echipa care este cea mai aproape să parafeze transferul trebuie să se înțeleagă și cu Mailat la salariu”, a explicat Valeriu Iftime pentru ProSport.

Medic de la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani, sancționat după acordarea unui certificat de concediu medical unui pacient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *