Acuze grave pentru tatăl din Botoşani care şi-a lovit copilul cu sapa în cap

Procurorii aduc acuze grave pentru tatăl din Botoşani care şi-a lovit copilul cu sapa în grav. Anchetatorii au decis schimbarea încadrării juridice în cazul lui Gheorghe Purice, de la violenţă în familie la tentativă de omor.

Dosarul a fost intrumentat iniţial de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, însă, ca urmare a schimbării încadrării juridice, acesta a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Gheorghe Purice are 64 de ani și este din comuna Corlăteni. Pe 8 iunie, individul l-a lovit cu sapa în cap pe băiețelul de 16 ani, la scurt timp după ce acesta i-a cerut să nu mai bea.  Inițial, el a declarat că băiatul ar fi căzut din copac și ar fi dat cu capul în sapă, iar apoi că ar fi fost lovit de un frate mai mic.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 6 iunie a.c., în timp ce se afla pe un teren din extravilanul localității de domiciliu,  pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit pe fiul său, cu o unealtă agricolă, în zona capului, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis atunci purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu.

O tânără din Botoșani a luat un taxi, dar la finalul cursei a spus că nu are bani să plătească. Ce a făcut taximetristul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *