O tânără din Botoșani a luat un taxi, dar la finalul cursei a spus că nu are bani să plătească. Ce a făcut taximetristul

O tânără de 35 de ani, din județul Botoșani, a luat un taxi, dar la finalul cursei i-a spus taximetristului că nu are bani să plătească. Nici una, nici două, văzând că nu o scoate la capăt cu botoșăneanca, șoferul taxiului a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Ilie R., de 54 de ani, din comuna suceveană Zvorâștea, a luat-o pe Iulia I., din comuna botoșăneană Vlăsinești, pe 14 iunie, de la Gara Burdujeni Suceava.

Tânăra i-a solicitat o cursă în regim taxi pe strada Oituz, din municipiul Suceava în valoare de 21 lei. La finalul cursei însă, aceasta a refuzat să plătească cursa la destinație invocând faptul că nu are bani.

Taximetristul nu a mai vrut să depună plângere la venirea polițiștilor. Oamenii legii fac cercetări pentru infracțiunea de abuz de încredere.

Un șofer din Botoșani a luat o persoană la ocazie și s-a ales cu amendă de 5000 lei

One thought on “O tânără din Botoșani a luat un taxi, dar la finalul cursei a spus că nu are bani să plătească. Ce a făcut taximetristul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *