Atenție! Se închide strada Sucevei. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

Strada Sucevei din municipiul Botoșani se închide începând de vineri, 16 iunie, pentru a putea fi efectuate lucrările de scoatere a dalelor de tramvai din această zonă.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care dă asigurări că acest tronson va fi redeschis circulației începând de sâmbătă.

„Am scos de pe strada Viilor aceste dale de tramvai, de pe strada Nicolae Iorga, de pe strada Primăverii și iată că continuăm acest traseu cu strada Sucevei. Pentru a nu încurca circulația și participanții la trafic, pentru a nu crea neplăceri, am luat decizia să închidem circulația pe strada Sucevei începând cu orele 18.00, mâine, vineri, 16 iunie, și vom începe să scoatem dalele de tramvai și infrastructura pe care au circulat tramvaiele. Vom lucra și în timpul nopții, ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat, dar vrem ca în ziua de sâmbătă să deschidem înapoi această arteră de circulație pentru a avea aprovizionate și magazinele din zonă, pentru a nu crea neplăceri botoșănenilor”, a spus edilul.

Vor fi scoase liniile de tramvai și va fi așternută piatră spartă pentru a se putea circula, urmând ca în perioada următoare să fie dezafectate și scuarurile din această zonă și să fie făcută o asfaltare din bordură în bordură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *