Se scot dalele de tramvai de pe strada Sucevei. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

Anul acesta se vor scoate dalele de tramvai de pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, potrivit unui anunț făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Edilul susține că deocamdată se lucrează la proiectul tehnic, iar odată ce vor începe lucrările, acestea ar urma să fie finalizate în mai puțin de trei săptămâni. „Mai mult durează birocrația”, a spus primarul.

„Anul acesta am dat comandă pentru a interveni pe strada Sucevei, să dezafectăm liniile de tramvai, să scoatem dalele și dezafectarea scuarului, dezafectarea semaforului de la Carrefour. Se lucrează la proiectul tehnic în acest moment, care va avea și un sens giratoriu la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu și continuarea tronsonului către benzinăria Mol, unde de asemenea scoatem liniile de tramvai”, a declarat, la Tele M, Cosmin Andrei.

Edilul susține că vor fi scoase dalele de tramvai și de pe Calea Națională, dar lucrările pe acest tronson nu vor începe în acest an.

One thought on “Se scot dalele de tramvai de pe strada Sucevei. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

  1. Domnule primar, locuiesc in zona ,am rugat in diferite randuri ca trecerea de pietoni de la intrarea parc Mihai Eminescu spre Piata Mica( farmacie) nu este luminata pe timp de noapte , este un adevarat pericol pentru cei care traverseaza in acasta zona soferii nu pot vedea pietonii ! Asteptam sa moara cineva dupa care sa iluminam trecerea de pietoni???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *