O primărie din Botoșani își reface sediul cu bani europeni. Lucrările costă 3,4 milioane de lei

O primărie din județul Botoșani își reface sediul cu bani europeni, atrași prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba de administrația comunei Avrămeni, care a beneficiat de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficienței și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea publică sediul Primăriei”.

Primăria Avrămeni a lansat licitația publică pentru stabilirea firmei de construcții care va face lucrările. Întreaga investiție se ridică la 3,4 milioane de lei.

Cheltuielile diverse și neprevăzute sunt în valoare de 123.950,37 lei fără TVA nu sunt incluse în valoarea estimată și nu vor fi ofertate. Durata totală de execuție este de maxim 16 luni de la data începerii execuției lucrărilor menționată în Ordinul de începere a lucrărilor”, se arată în caietul de sarcini întocmit de autoritățile din Arămeni.

Cu fondurile atrase prin PNRR se va realiza o nouă izolație termică a clădirii Primăriei, care are o suprafață construită de 268 metri pătrați. De asemenea, va fi refăcut acoperișul, dar și pardoseala imobilului.

În proiect este prevăzută și înlocuirea tâmplăriei PVC cu tâmplărie din aluminiu.

Firma din Botoșani care a dat lovitura pe piața construcțiilor. Și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane la 237 de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *