Firma din Botoșani care a dat lovitura pe piața construcțiilor. Și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane la 237 de milioane de lei

santier, constructie bloc, stiri, botosani, muncitori constructiiO firmă din Botoșani  a dat lovitura pe piața construcțiilor. Aceasta și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane de lei la 237 de milioane de lei. Este vorba de societatea comercială Simion Tehnoconstruct SRL, care îi are ca asociați pe botoșăneanul Viorel Simion și pe suceveanul Elisei Bidu.

Cei doi au pus bazele companiei în septembrie 2018, iar în câțiva ani au atins o performanță greu de egalat. Firma acestora a obținut foarte multe contracte cu statul român, în special cu Compania Națională de Investiții, Agenția Națională pentru Locuințe și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Principalele lucrări ale companiei

Simion Tehnoconstruct s-a axat în principal pe construcția de săli de sport, încheind astfel zeci de contracte în întreaga țară. Ulterior, a construit bazine de înot, cămine culturale, sedii ale unor judecătorii, dar și cămine studențești. Recent, a început construcția de creșe printr-un proiect derulat de CNI.

De asemenea, firma cu sediul social în comuna Curtești a semnat cu IGPF contracte pentru extinderea și modernizarea unor sedii ale Poliției de Frontieră, printre care și cel din orașul Darabani.

Cu ANL, Simion Tehnoconstruct a lucrat la construcția de blocuri pentru tineri.

Dezvoltarea afacerii este una evidentă, de la 15 milioane de lei în 2019, la 38 de milioane în 2020, 86 de milioane în 2021 până la 237 de milioane de lei (aproximativ 50 de milioane de euro) anul trecut.

Și profitul net al societății a crescut semnificativ, de la 2,6 milioane de lei în 2021 la 18,5 milioane în 2022.

Prima comună din Botoşani care construieşte blocuri ANL pentru tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *