Anunț! Primăria Mihai Eminescu anunță inspecții la toate toate construcțiile de pe raza comunei

Primaria Mihai Eminescu, stiri, BotosaniPrimăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta  persoanelor fizice si juridice care au constructii pe raza teritoriala a Comunei Mihai Eminescu, ca incepand cu  ziua de miercuri, 21 iunie, a acestui an, Primaria, prin compartimentele de specialitate, va efectua inspectii fiscale (in cazul persoanelor juridice)  si verificari asupra stadiului de executie al lucrarilor si existenta documentelor prevazute de lege, respectiv Certificat de urbanism, autorizatie constructie, proces verbal de receptie.

Verificarile sus-mentionate se vor efectua incepand cu localitatea Catamaresti-Deal, strazile Ghioceilor, Violetelor si Liliacului (dupa calea ferata) in zilele de miercuri – vineri,intervalul orar 09:00 – 16:00.

In acest sens, se va verifica modul de declarare, stabilire si achitare a obligatiilor fiscale catre bugetul local in urma corelarii datelor din evidenta contabila a societatilor cu datele inscrise in declaratiile fiscale si se va verifica daca informatiile din decizia de impunere  corespund cu suprafetele construite in realitate.

Contravenţiile constatate cu ocazia verificarii, săvârşite de persoanele fizice sau juridice, se sancţionează conform prevederilor Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, a Codului fiscal precum si in baza Hotararii Consilului Local nr. 203/14.12.2022 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale, a taxelor speciale si a taxelor asimilate acestora precum si amenzile aplicabile in comuna Mihai Eminescu,judetul Botosani, pentru anul 2023.

Firma din Botoșani care a dat lovitura pe piața construcțiilor. Și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane la 237 de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *