O femeie și-a uitat poșeta pe o tarabă din Piața Centrală din Botoșani. Ce reacție a avut comerciantul

O femeie și-a uitat, în cursul zilei de marți, poșeta pe o tarabă din Piața Centrală din municipiul Botoșani. Cel care a descoperit-o a fost chiar comerciantul, cel care a sesizat imediat o patrulă a Poliției Locale care se afla în zonă.

Polițiștii locali au efectuat controlul genții, în interior fiind găsit portofelul ce conținea o anumită sumă de bani, carduri de sănătate şi bancare, dar şi documentele personale ale proprietarei, printre care și cartea de identitate a femeii domiciliate în comuna Stulpicani din județul Suceava.

În portofel, femeia avea o sumă de 102 lei.

Pe baza semnalmentelor din actul de identitate, polițiștii locali patrulând în zonă au identificat proprietara, bunurile fiindu-i restituite. Pe această cale, sfătuim toți cetățenii să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și supravegheze bunurile pentru evitarea unor incidente neplăcute”, a transmis, miercuri, Poliția Locală.

Firma din Botoșani care a dat lovitura pe piața construcțiilor. Și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane la 237 de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *