Firma din Botoșani care a vândut carne de 70 de milioane de euro. Vânzările cresc de la an la an

foto: dw.com

O societate comercială din județul Botoșani a vândut, anul trecut, carne de nu mai puțin 70 de milioane de euro. Este vorba de societatea Doly Com Distribuție SRL, cea care deține abatorul de la Roma, care a înregistrat, în 2022, o cifră de afaceri de 365,8 milioane de lei. Firma patronată de omul de afaceri Iulian Căzăcuț a obținut venituri cu 40 de milioane de lei mai mari față de anul precedent, 2021.

Interesant este că, pe fondul creșterii cheltuielilor în special cu energia, dar și ca urmare a investițiilor efectuate, profitabilitatea firmei Doly Com Distribuție SRL a scăzut în 2022 față de 2021. Astfel, profitul net al societății s scăzut de la 17,4 milioane de lei în 2021 la doar 6,7 milioane de lei în 2023.

Anul trecut, Doly Com Distribuție a avut un număr mediu de 437 de angajați, mai mult față de anul precedent, când au fost 418 salariați.

Firma lui iulian Căzăcuț va finaliza, cel mai probabil în partea a doua a acestui an, o nouă capacitate de producție, respectiv un nou abator la Roma, amplasat lângă cel deja funcțional.

Firma din Botoșani care a dat lovitura pe piața construcțiilor. Și-a triplat cifra de afaceri într-un an, de la 86 milioane la 237 de milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *