Mai mulți șoferi amendați la Botoșani pentru că au „uitat” să plătească parcarea

Mai mulți șoferi au fost amendați la Botoșani pentru că au „uitat” să plătească parcarea. Este vorba despre opt șoferi care au fost sancționați de polițiștii locali.

„Traficul rutier și pietonal se află în atenția polițiștilor locali, fiind prezenți în zonele predispuse aglomerării și blocajelor rutiere. Pe linie rutieră a fost aplicat un număr de 10 sancțiuni contravenționale, din care pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 – oprirea/staționarea interzisă, blocare cale de acces – 2 sancțiuni contravenționale, iar pentru nerespectarea H.C.L. nr. 292/2017 – 8 sancțiuni contravenționale – autovehicule parcate fără tichet afișat la vedere în parcările publice prevăzute cu parcometre, ocuparea locului de parcare concesionat de către alte persoane”, precizează Poliția Locală.

Totodată, în zilele de 9 și 10 iunie – polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice, au asigurat măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a lucrărilor efectuate pentru refacerea carosabilului în zona Bulevardului Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *