Un botoșănean și-a alimentat mașina într-o benzinărie, dar a plecat fără să plătească. A regretat amarnic

Un botoșănean și-a alimentat mașina într-o benzinărie, dar a plecat fără să plătească. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, la o stație peco din orașul sucevean Siret. Nicolae A., din localitatea Zăicești, și-a alimentat autoturismul cu 300 de lei, apoi dus a fost. Gestionarul stației a strigat după el să se oprească și să plătească, dar acesta a demarat în trombă.

Au fost anunțați polițiștii, care au identificat mașina la scurt timp, l-au tras pe dreapta pe șofer și l-au luat la întrebări. Nu a recunoscut nici în ruptul capului că el a fost cel care a alimentat, dar a fost condus în stația peco, iar atât gestionarul, cât și paznicul stației l-au recunoscut.

Într-un final, botoșăneanul a recunoscut că a alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 300 de lei, menționând că nu are bani asupra sa. Testat cu aparatul etilotest, șoferul nu era băut.

El este cercetat acum pentru furt calificat, iar gestionarul stației a făcut plângere împotriva sa pentru a-și recupera prejudiciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *