Va sta ani buni în pușcărie pentru că a atins trei fetițe în zonele intime. Botoșăneanul se află în arest

Un bărbat de 44 de ani din Botoșani a fost condamnat, luni, la ani buni de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată. Cristea Ciornei a fost condamnat de Judecătoria Botoșani la șapte ani și două luni de închisoare pentru că, în toamna anului trecut, ar fi agresat sexual trei fetiţe cu vârste între 4 şi 8 ani.

Botoșăneanul, care acum se află în arest preventiv, era coleg de serviciu cu tatăl fetiţelor pe care le-a atins în zonele intime.

În urma probatoriului administrat de anchetatori, s-a stabilit faptul că, în toamna anului 2022, bărbatul ar fi adoptat în mod repetat comportamente cu conotație sexuală față de cele trei minore.

Pe lângă condamnare, botoșăneanul a fost obligat și la plata unor daune morale de câte 30.000 de lei pentru fiecare dintre fetițe.

Decizia Judecătoriei Botoșani nu este definitivă.

Și-a pierdut mințile! Un bărbat din Botoșani a pipăit trei fetițe în zonele intime. Erau fetele unui coleg de muncă

Solutia pe scurt:

Condamnă pe inculpatul Ciornei Cristea, pentru săvârşirea infracţiunilor de: – agresiune sexuală în formă continuată, prev. şi ped. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 374 alin. 4, 375 alin. 1, 396 alin. 10 Cod procedură penală la pedeapsa de 4 ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzută de art. 66 lit. a, b, n ?i o din Codul penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu victimele Anonimizat 2, Anonimizat 3 și Anonimizat 1 sau cu membri de familie ai acestora, ori de a se apropia de acestea și dreptul de a se apropia de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri unde victimele desfășoară activități sociale la mai puțin de 100 metri) pe o perioadă de 5 ani și pedeapsa accesorie a interzicerii acelorași drepturi (p.v. Anonimizat 2); – agresiune sexuală în formă continuată, prev. şi ped. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 374 alin. 4, 375 alin. 1, 396 alin. 10 Cod procedură penală la pedeapsa de 4 ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzută de art. 66 lit. a, b, n și o din Codul penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu victimele Anonimizat 2, Anonimizat 3 și Anonimizat 1 sau cu membri de familie ai acestora, ori de a se apropia de acestea și dreptul de a se apropia de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri unde victimele desfășoară activități sociale la mai puțin de 100 metri) pe o perioadă de 5 ani și pedeapsa accesorie a interzicerii acelorași drepturi (p.v. Anonimizat 3); – agresiune sexuală în formă continuată, prev. şi ped. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 374 alin. 4, 375 alin. 1, 396 alin. 10 Cod procedură penală la pedeapsa de 4 ani și 6 luni închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzută de art. 66 lit. a, b, n și o din Codul penal (dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a comunica cu victimele Anonimizat 2, Anonimizat 3 și Anonimizat 1 sau cu membri de familie ai acestora, ori de a se apropia de acestea și dreptul de a se apropia de locuința, locul de muncă, școala sau alte locuri unde victimele desfășoară activități sociale la mai puțin de 100 metri) pe o perioadă de 5 ani ?i pedeapsa accesorie a interzicerii acelorași drepturi (p.v. Anonimizat 1).

Constată că inculpatul a săvârșit faptele în condițiile art. 38 alin. 1 Cod penal și, în temeiul art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, îi aplică acestuia pedeapsa cea mai grea de 4 ani și 6 luni închisoare la care se adaugă 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 2 ani și 8 luni închisoare, pedeapsa rezultantă fiind de 7 ani și 2 luni închisoare.

Deduce din pedeapsa rezultantă durata reținerii și arestării preventive de la 13.02.2023 la zi. În temeiul art. 7 din Legea 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat în vederea adăugării profilului genetic în S.N.D.G.J. Menține măsura arestării preventive a inculpatului, legalitatea și temeinicia acesteia urmând a fi verificate în termen de 60 zile.

Obligă inculpatul să plătească fiecăreia dintre părțile civile Anonimizat 2, Anonimizat 3 și Anonimizat 1, suma de câte 30.000 lei, daune morale. Obligă inculpatul să plătească statului suma de 3.757,83 lei, cheltuieli judiciare, în care s-a inclus suma de 176 lei, contravaloarea rapoartelor de constatare medico-legală, ce se va vira în contul RO49TREZ11621F330800XXXX Trezoreria Botoşani pentru Spitalul Judeţean MAVROMATI Botoşani. Suma de 1.622 lei, onorariu avocat oficiu Silistra Anișoara pentru inculpatul Ciornei Cristea, delega?ie nr. 748/2023, se va achita B.A. Botoșani din fondurile M.J. Suma de 1.020 lei, onorariu avocat oficiu Țîmpău Manuela pentru partea civilă Anonimizat 2, delegație nr. 754/2023, se va achita B.A. Botoșani din fondurile M.J. Suma de 1.020 lei, onorariu avocat oficiu Țîmpău Marius pentru partea civilă Anonimizat 1, delegație nr. 755/2023, se va achita B.A. Botoșani din fondurile M.J. Suma de 1.020 lei, onorariu avocat oficiu Chiorescu Oana pentru partea civilă Anonimizat 3, delegație nr. 753/2023, se va achita B.A. Botoșani din fondurile M.J. Cu apel în 10 zile de la comunicarea prezentei hotărâri, conform art. 410 Cod procedură penală. Pronunţată astăzi, 12 iunie 2023, prin punerea hotărârii la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală.
Document: Hotarâre  832/2023  12.06.2023

El este botoşăneanul arestat pentru că ar fi agresat sexual trei fetiţe cu vârste între 4 şi 8 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *