A fost anulată decizia de reducere a sporurilor pentru angajații Spitalului Județean Botoșani

A fost anulată decizia de reducere a sporurilor pentru angajații Spitalului Județean Botoșani. Anunțul a fost făcut, luni, de liderul Sindicatului Sanitas, Lia Temciuc.

Potrivit acesteia, „în urma discutiilor purtate astăzi cu conducerea Spitalului Județean si reprezentant al Consiliului Județean Botoșani, a fost anulata decizia data de Comitetul Director cu privire la reducerea sporurilor ptr.conditii de munca a salariatilor Spitalului Județean Mavromati Botosani”.

Decizia vine după ce vineri a avut loc un protest de amploare în curtea Spitalului Județean Botoșani, angajații din sănătate fiind nemulțumiți de tăierea sporurilor salariale. Peste 300 de angajați ai Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani au declanșat, vineri, un protest spontan în curtea unității.

Oamenii au cerut demisia managerului spitalului, Doina Caba, după ce joi, în Comitetul Director s-a decis reducerea la minim a sporurilor pentru condiții deosebite de muncă a salariaților.

O angajată a Spitalului Județean acuză comportamentul de maidan al protestatarilor: Oricând poți vorbi și cu pacienții la fel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *