Un copil de șase ani duce o luptă grea pentru a supraviețui. Tatăl: E o luptă continuă cu un inamic invizibil

Are doar 6 anișori, dar luptă ca un viteaz! Emanuel Fărcaș a fost diagnosticat cu osteosarcom, cea mai des întâlnită formă de tumoră malignă a osului.

„E o luptă continuă cu un inamic invizibil”, spune tatăl băiețelului, Laurențiu.

În țară, micuțului i s-au dat foarte puține șanse de supraviețuire, dar medicii unei clinici private din Turcia l-au operat iar acum luptă alături de el pentru a-i reda sănătatea.

Ca să mai poată merge, Emanuel Fărcaș are nevoie de o a doua operație. Intervenția costă 25.000€, bani de care familia nu ar putea face rost. Mama e nevoită să stea non-stop cu băiețelul la tratament, iar tatăl lucrează zi-lumină pe un salariu de 2.000 de lei.

„Împreună îi putem oferi șansa la o copilărie normală, cu mers pe bicicletă, partide de fotbal și plimbări în parc. Un SMS cu textul „Emanuel” trimis la numărul 8832 îi poate salva copilăria și viața lui Emanuel! De asemenea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” îi crește șansele acestui copil la vindecare. Dacă vrei să ajuți, dar nu-ți permiți financiar, mai ai o șansă – donează-ți ziua de naștere! Intră pe https://salveazaoinima.ro/emanuel-farcas/ și vezi cum poți fi îngerul păzitor al lui Emanuel!”, este mesajul botoșăneanului Vlad Plăcintă.

 

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele EMANUEL FĂRCAȘ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *