Tânăr din Botoșani, cu poliția pe urme după ce nu a oprit la semnal. După aproximativ 3 kilometri, a părăsit autoturismul însă a fost prins și încătușat

Un șofer din Botoșani a fost urmărit cu autospeciala de poliție, pentru neoprire la semnal, în Havârna. Acesta se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere

S-a întâmplat în noaptea de 9 iunie, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în comuna Havârna, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, iar după aproximativ 3 kilometri, botoșăneanul a părăsit autoturismul, încercând să se sustragă, însă a fost prins și imobilizat de polițiști.

Ulterior, a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 28 de ani, precum și faptul că nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *