Un bărbat din Botoşani a salvat, după moarte, o botoşăneancă de 55 de ani

Moartea unui bărbat din Botoşani a reprezentat o nouă şansă la viaţă pentru o fostă funcţionară. Bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar familia acestuia a fost de acord cu donarea rinichilor şi a ficatului. Femeia care a primit un rinichi era pe lista de aşteptare de 3 ani şi aproape că nu îi venea să creadă că, în sfârşit, se va face bine, informează Tele’M.  Imediat ce familia bărbatului în vârstă de 39 de ani şi-a dat acordul pentru donarea de organe, medicii ieşeni au intrat în sala de operaţie. Elena Suliţanu, femeia în vârstă de 55 de ani, tot din Botoşani, care avea nevoie de un rinichi, a aflat peste noapte că va putea trăi şi va duce o viaţă normală.

Important e să mă simt bine, să pot să beneficiez şi eu ca toată lumea de un week-end, undeva, să ma pot duce la copii, la nepoţi„, a declarat Elena Suliţanu.

După ani de suferinţă, Elena Suliţanu îşi doreşte să îşi reia viaţa de înainte de a se îmbolnăvi. Medicii spun că operaţia a decurs foarte bine, iar femeia se va face bine. Iar pentru acest dar nesperat, Elena Suliţanu nici nu mai stie cum să le mulţumească binefăcătorilor care i-au dat o a doua şansă.

Nu pot decât să le spun să le deie Dumnezeu sănătate celor care au fost de acord, familiei care a fost, iar donatorului  Dumnezeu să il ierte. Probabil primul lucru pe care îl voi face când voi ieşi de aici va fi să aprind o lumânare„, a mai spus femeia.

 Ficatul şi celălalt rinichi au fost transportate la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *