Încă o nenorocire într-o localitate din Botoșani! Tată găsit fără suflare de copiii săi

Nenorocire într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat de 53 de ani a fost găsit fără suflare de copiii săi. Acesta a murit, în noaptea de marți spre miercuri, iar fiii săi, de 15 ani, au dat de el dimineață. Se pare că bărbatul a făcut o criză de epilepsie și s-a asfixiat. Tragedia a avut loc în satul Agafton și comuna Curtești.

Cei doi băieți au sunat la 112, dar din păcate cadrele medicale ajunse la locul respectiv nu au mai putut face nimic pentru el, constatând decesul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Trei copii au rămas orfani de ambii părinți

Bărbatul avea doi băieți care locuiau cu el și o fată plecată în străinătate. Acum, cei trei au rămas orfani de ambii părinți după ce mama a murit când erau mici. Cei doi băieți vor ajunge acum în grija unui unchi.

Potrivit reprezentanților Primăriei, comunitatea locală va ajuta la înmormântarea botoșăneanului. Primăria Curtești a cumpărat crucea și sicriul pentru acesta, iar oamenii cu suflet mare din comună vor face câteva pachete pentru înmormântarea acestuia.

Închisoare pe viață! Un bărbat din Botoșani va sta tot restul vieții după gratii. Faptele sale, extrem de grave

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *