Gest deosebit făcut de administratorii unei cafenele din Botoșani. Toate încasările de duminică vor fi donate Alexiei, fata cu mâinile replantate

Administratorii unei cafenele din municipiul Botoșani au decis să facă un gest emoționant pentru Alexia, fata cu mâinile replantate.

Administratorii La Barista au decis să doneze toate încasările de duminică, 11 iunie, pentru a o ajuta pe Alexia să facă recuperarea după accident.

Astăzi, prăjind cafea, am aflat din presă despre Alexia, dansatoarea noastră curajoasă. Dumnezeu a făcut minunea, medicii și-au făcut datoria, Alexia are ambele brațe la locul lor, dar urmează mii de ore de recuperare. M-a emoționat povestea ei și nu putem sta deoparte. Am hotarât să creem un eveniment duminică, 11 iunie, și toți banii încasați din vânzarea de cafea sa ii donăm Alexiei”, spune Ciprian Rotariu, administratorul cafenelei.

Acesta a făcut apel către botoșăneni, să vină în număr mare la cafenea, pentru a susține cauza nobilă.

Nu te cunosc personal, nu te-am întâlnit niciodată, nu îți pot promite o suma de bani, dar îți pot promite că vom face cea mai buna cafea, vom încinge toate rașnitele, vom trage de espresor și va curge multă cafea in acea zi… și ne vom aduna multi …pentru tine. Pe voi, prietenii mei, va rog un singur lucru: veniți să savurați cafea, cu gândul la Alexia”, mai spun cei de la cafeneaua La Barista.

O cafenea din Botoșani sare în ajutorul Alexiei! Toate încasările vor fi donate pentru recuperarea acesteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *