O cafenea din Botoșani sare în ajutorul Alexiei! Toate încasările vor fi donate pentru recuperarea acesteia

O cafenea din Botoșani sare în ajutorul Alexiei Tudose, tânăra care a avut nevoie de replantarea brațelor în urma unui cumplit accident. Proprietarul La Barista, de pe Pietonalul Unirii, Ciprian Rotariu, a anunțat că toate încasările de duminică, 11 iunie, vor fi donate Alexiei, pentru a-și putea plăti ședintele de kinetoterapie.

O clinică din Botoșani a anunțat că va oferi aceste servicii în mod gratuit, însă ulterior și-a retras acest sprijin, iar familia adolescentei caută soluții pentru a-i achita ședințele de recuperare atât de necesare.

Dumnezeu a făcut minunea, medicii și-au făcut datoria, Alexia are ambele brațe la locul lor, dar urmează mii de ore de recuperare. M-a emoționat povestea ei și nu putem sta deoparte. Am hotarât să creem un eveniment duminică, 11 iunie, și toți banii încasați din vânzarea de cafea sa ii donăm Alexiei. Cu toții avem nevoie de bani, și voi, și eu, dar Alexia? Nu te cunosc personal, nu te-am întâlnit niciodată, nu îți pot promite o suma de bani, dar îți pot promite că vom face cea mai buna cafea, vom încinge toate rașnitele, vom trage de espresor și va curge multă cafea in acea zi… și ne vom aduna multi …pentru tine”, susține Ciprian Rotariu.

Astfel, toți cei care vor să o ajute pe Alexia pot merge duminică, 11 iunie, la cafeneaua  La Barista de pe Pietonalul Unirii. Vor savura o cafea și în același timp vor face o faptă bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *