FOTO Nenorocire într-o comună din Botoșani! Un tânăr a murit ars de viu în locuință. Focul ar fi fost pus intenționat

O tragedie a avut loc, marți dimineață, într-o comună din județul Botoșani. Un tânăr a murit ars de viu în propria locuință. Nenorocirea s-a produs în comuna Ungureni, unde o casă a luat foc de la o butelie.

Un bărbat a decedat, iar tatăl lui a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în această dimineață, în localitatea Epureni, din comuna Ungureni. Alarma a fost dată puțin după ora 06.00.

„La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță aparținând SAJ, dar și polițiști. Pompierii au constatat că locuința ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat și transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini și față. Întrucât existau informații că fiul proprietarului nu a reușit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere”, au precizat reprezentanții ISU Botoșani.

Cauza probabilă este folosirea intenționată a sursei aprindere pentru a genera incendiul. Cercetările au fost preluate de organele de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *