În ce lume trăim! Teroarea prin care a trecut o femeie și copiii săi într-un parc din județul Botoșani. „Mi-e frică să ies cu copiii afară că ar putea veni din nou”

O femeie din județul Botoșani este acuzată de mai multe mămici că le terorizează pur și simplu atât pe ele, cât și pe copiii lor. Este și cazul Simonei, o mămică din Dorohoi, care a chemat polițiștii de frica individei. Femeia ne-a povestit că se afla la serviciu, iar cei trei copii ai săi se aflau cu bunica într-un parc din Dorohoi.

„Era bunica cu nepoții în parc,  stătea pe bancă și, din senin, a apărut acea femeie. I-a dat  două palme mamei și a zgâriat-o. Când a vrut să se ridice de pe bancă, ea a sărit și a luat-o pe cea mică și mama nu putea să o scoată de la ea. M-a sunat, am închis la muncă și am fugit și eu în parc. Am reușit să-mi iau copilul. Copiii mei sunt foarte foarte speriați, nu vor să mai iasă din casă. Mi-a zgâriat fetiță pe față și a vorbit foarte urât, ne-a făcut în tot felul. Ne-a trimis la Psihiatrie. Eu nici azi nu mi-am revenit din șocul tras, a fost foarte violentă și, sincer să fiu, mi-e frică să ies cu copiii afară că  poate veni din nou, dar putea să aibă la ea obiecte periculoase”, spune revoltată mămica.

Aceasta spune că a văzut-o duminică pentru prima oară și nu a avut vreo ceartă sau discuție în contradictoriu cu ea, nu se cunoșteau deloc.

„Fetiță mea cea mică are un an și șase luni. Cei doi mărișori plângeau așa de tare când au văzut că a luat-o pe cea mica și încerca mama să o ia din brațe de la ea și nimeni nu s-a băgat”, spune, disperată, mămica.

Ea a chemat Poliția, de frică. Ulterior a aflat că aceasta ar avea probleme psihice, însă se arată revoltată de faptul că nu se ia nicio măsură pentru a fi tratată corespunzător pentru că reprezintă „un real pericol pentru cei din jur”.

„Nu au luat nicio măsură, i-au dat o amendă, atâta tot. Poate să mai rănească și mulți alți copii. Nu știu, dar aseară tot ea a fost și a făcut plângere că a bătut-o soțul meu.  Care soț că el nici nu a fost, că era la serviciu. M-a sunat aseară poliția că sotul meu a bătut-o și le-am spus să meargă să se uite pe cameră la muncă la el, să vadă că el nu a plecat de acolo”, mai spune femeia.

Mărturii ale mai multor botoșănence

Mai multe mămici au început să povestească pe rețelele de socializare că au avut de-a face cu femeia respectivă, care este mamă la rândul ei:

„Am avut si eu un incident cu aceasta mamica in parcul Cholet. A aparut din senin, filmand si acuzand ca nu avem grija de copii in parc. Dupa cateva schimburi de replici am observat ca are ceva probleme. Din ce am auzit de la alte mamici mereu face asa”, spune o mămică.

„Am patit-o si noi in Lidl, s-a tinut dupa noi si ne-a certat …fara mea de 8 ani si cu nepotul meu de 9 ani au inceput sa planga asa de tare s-au speriat de ea. Am intrebat angajatii lidl ce este cu ea si au spus ca vine mereu si se ia mai ales de mame cu copii. E bolnava …eu le-am sugerat sa cheme politia, lucru care cica l-au facut! Atunci politia cred ca nu sesizeaza organele in masura care sa o ajute. Era in brate cu un copil …maxim de un an …am fost toata ziua inspaimantata de reactia ei!”, spune o altă mămică.

„Și eu am fost jignita de aceasta femeie, eram pe pietonal, ma jucam cu băiețelul, și m-a jignit fără sa se oprească din mers, nu am băgat-o în seama, ca știam ca e cu probleme psihice!”, a mai spus o altă mămică.

„Am pățit o și eu cu ea. Într un magazin… Pur și simplu s a luat de mine din senin. Mi am dat seama ca este ciudată. Autoritățile ar trebui sa fie mai prompte. O asemenea persoană nu are ce cauta liberă pe stradă”, mai spune o mămică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *