Amendă usturătoare pentru un botoșănean prins cu un transport ilegal de lemne

Foto: arhiva

Un botoșănean s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins cu un transport ilegal de lemn în valoare de peste 5000 lei. Lemnul a fost  confiscat de polițiștii Secției de Poliție Burdujeni.
Sâmbătă, patrula auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit pentru control pe strada Gheorghe Doja, o autoutilitară încărcată cu cherestea de esență rășinoase.

„S-a procedat la controlul documentelor autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat faptul că la volanul acesteia se afla un bărbat din comuna George Enescu, județul Botoșani. În urma controlului autoutilitarei s-a constatat faptul că, transportă cantitatea de 5,57 mc cherestea de esență rășinoase pentru care nu deține documente specifice de tranport, conform legislației în vigoare privind circulația materialelor lemnoase”, precizează IPJ Suceava.

Conducătorul autoutilitarei, a fost sancționat contravențional  cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar cantitatea de 5,57 mc cherestea rășinoase, în valoare de 5.152 lei a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie
inginerului silvic din cadrul Ocolului Silvic Adâncata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *