Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Ce cadou și-a făcut singur de Ziua Copilului: „Preferatele mele”

Copilul-minune care a plecat acasă în urmă cu trei săptămâni cu marele premiu al emisiunii „Românii au Talent”, de la PRO TV, spune că pentru el Ziua Copilului e una specială. Află în rândurile de mai jos pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la „Românii au Talent”. Și-a făcut cadou singur de Ziua Copilului.

„Simt foarte multă bucurie în această zi. Și această bucurie vreau să le-o transmit tuturor copiilor. Să aibă toți copiii o zi plină de magie și de bucurie!”, a declarat puștiul de șapte ani pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Revenit la București chiar de 1 iunie, micul botoșănean nu a ratat ocazia de a merge într-un unul dintre mall-urile Capitalei, pentru a-și cumpăra un nou joc de tip lego. La fel făcuse și la puțin timp după ce câștigase ediția din acest an a emisiunii „Românii au talent”, alegând să plece acasă însoțit tot de un joc de tip lego.

„Acestea sunt preferatele mele, jocurile lego. Nu știu câte am acasă, dacă sunt sau nu 100 sau poate chiar mai multe, fiindcă nu le-am numărat niciodată. Știu doar că am foarte multe!”, mai spune mica vedetă de televiziune.

Cochetează cu ideea de a deveni astronaut

Chestionat pe seama temelor preferate ale jocurilor sale lego, Rareș Prisacariu nu a ezitat nicio clipă și a făcut adăugirile necesare:

„Preferatele mele sunt cele prin care pot construi castele și nave spațiale. Cine știe, poate voi deveni astronaut, cândva?!”.

Apariția băiețelului extrem de talentat care a reușit să-i convingă pe membrii juriului emisiunii de la PRO TV că el e persoana ideală pentru a câștiga premiul cel mare al celei de a 13 a ediții a suprins pe multă lume. Dacă au existat destui telespectatori care și-au exprimat simpatia pentru Rareș și pentru ușurința sa de a recita versuri la o vârstă fragedă, au existat și dintre cei care au contestat cu putere abilitățile învingătorului și, mai ales, decizia finală a celor patru jurați, interpreta Andra, actorii Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, și vedeta de televiziune Andi Moisescu.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *