Scandal în plină stradă! Orbit de gelozie, un botoșănean și-a luat soția la pumni și picioare

Un botoșănean orbit de gelozie și-a luat soția la pumni și picioare în plină stradă. Jandarmii săvinenii i-au întocmit unui bărbat în vârstă de 47 de ani actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Duminică, În jurul orei 10.00, un echipaj de jandarmerie a observat, pe strada 1 Decembrie din orașul Săveni, cum un bărbat lovește cu pumnii și picioarele o femeie căzută la pământ. Jandarmii au intervenit imediat și l-au imobilizat pe agresor, după care l-au condus la sediul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi Săveni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că femeia bătută este chiar soția agresorului. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, partenerul de viață al femeii a avut o criză subită de gelozie, aceasta fiind, de altfel, cea care i-a provocat accesul de furie revărsat ulterior asupra soției.

Când a scapat din mâinile soțului, femeia a refuzat să fie solicitată o ambulanță, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Actele de sesizare intocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, în vederea competentei soluționări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *