Performanță remarcabilă pentru un băiat de 13 ani din Botoșani. Eric a obținut trofeul „Floricele de Mai”

Orașul Botoșani a fost reprezentat cu brio de către artiștii din grupul Cheia Sol la concursurile naționale și internaționale ce s-au desfășurat in acest weekend. Cel mai mare premiu adus acasa a fost trofeul  „Floricele de Mai”, care a plecat de la Călărași direct către Botoșani, în mâinile unui tânăr de 13 ani care a uimit juriul și publicul cu două interpretări impecabile.

Eric Cracana a cântat acompaniat de orchestra de estradă condusă de maestrul Viorel Gavrilă piesele „România” și „Ce te legeni”, care i-au adus marele trofeu, mult dorit de zecile de participanți care s-au înscris în categoria „Floricele de Mai”, veniți din toate colțurile țării. Eric a fost răsplătit pentru performanța sa excepțională cu un impresionant trofeu în valoare de 8.000 lei și Premiul Radio România, recunoscând astfel eforturile și talentul său remarcabil.

La același festival prestigios, ajuns la ediția cu numarul XXXIII-a, Maya Mareș ( 9 ani) a avut o interpretare impecabilă a melodiei Fântânile albastre, compusă de Horia Moculescu. Maya a reușit să concureze în cadrul festivalului după o preselecție riguroasă, fiind singura reprezentantă a Botoșaniului la categoria ei de vârstă. Acest weekend a adus un premiu important, Premiul Special ( a patra medie din concurs) și pentru Măriuca Stan Muraru ( 12 ani), care a participat la Festivalul Vocea Prahovei, ediția a VIII-a, desfășurat la Ploiești.

Festivalul Singing and Living, orgainzat la Botoșani, a adus premii I pentru: Alexandra Zarug, Alessia Niculina și Luca Lazăr.

Elena Chirica (6 ani) a concurat la Festivalul Moldovenesc, reușind să câștige trofeul categoriei, iar Teodor Chirica (9 ani) s-a situat pe Locul I, cei doi fiind pregătiți de către prof. Oana Tăbultoc. De asemenea, recitalurile din cadrul Festivalului Sara pe Deal, Botoșani, au fost adevărate momente de bucurie și glorie pentru Karina Cibotariu ( 16 ani), Măriuca Stan Muraru (12 ani) și Luca Lazăr (12 ani). In acest week-end am avut parte și de lansarea videoclipului Favela, melodie intepretată de tânăra Alesia Coca (11 ani), iar primul podcast realizat de Luca Lazăr a intrat in online pe canalele de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *