Un copil din Botoșani a câștigat marele trofeu al festivalului “Starurile României” de la Iași

În acest week-end a avut loc în Iași a IV-a ediție a festivalului internațional de muzica pentru copii “Starurile României”, organizat de Primăria municipiului Iași, Asociația Eventstill și Infinit TV. Desfășurat pe parcursul a 2 zile, evenimentul a adunat nu mai puțin de 70 de momente muzicale pregătite de concurenți înscriși la mai multe categorii ( muzica ușoară, muzică populară, muzică instrumentală).

Artiștii care se pregătesc în cadrul studioului vocal Cheia Sol au cucerit podiumul festivalului și au adus acasă cele mai importante premii. Marele Trofeu al Festivalului a fost câștigat de Luca Lazăr, 12 ani, care a impresionat prin interpretarea originală a cunoscutei melodii “Au înnebunit salcâmii“. Luca Lazăr  este cel care a cucerit, în luna august a acestui an, marele Trofeu Young Talents și Premiul Radio Iași al Festivalul Internațional Volare, desfășurat la Piatra Neamț.

Trofeul categoriei de vârstă 8-9 ani a fost câștigat de Maya Mareș ( 8 ani), care a avut șansa să intre în finala pentru marele trofeu.

Trofeul categoriei de vârstă 13-18 ani a fost câștigat de Eric Cracană ( 13 ani), care a adus orașului Botoșani anul acesta o mare realizare, cucerind și Trofeul “Se caută o vedetă“, organizat de Mihai Traistariu. Eric a avut șansa să imprime cateva melodii impreuna cu artistul și a făcut un tur al televiziunilor, fiind promovat ca și câștigător al acestui proiect muzical.

Au fost foarte apreciați si au urcat pe podiumul “Starurile României” micii interpreți:

  • Ioana Bulboacă ( 5 ani)- Premiul al III-lea
  • MateoVorneanu ( 5 ani)- Premiul I
  • Rebecca Buraga ( 9 ani) – Premiul al II-lea
  • Mateea Dănilă (7 ani)- Premiul al II-lea
  • Eliza Chiru ( 10 ani)- Premiul al II-lea
  • EmaHonceriu ( 7 ANI)- Premiul I
  • Ana Maria Hojmaniuc ( 9 ani)- Premiul I
  • Maria Gologan ( 9 ani)- Premiul I

Un campion sare în ajutorul asistentului medical din Botoșani, grav bolnav. „Gest uimitor din partea marelui om”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *