FOTO & VIDEO Paradă a motocicliștilor pe străzile din Botoșani. Evenimentul a stârnit admirația curioșilor

O paradă a motocicliștilor pe străzile din Botoșani a avut loc sâmbătă, de la ora 13.00, și  atras atenția curioșilor. Evenimentul moto „2 wheels for safety”, a fost supravegheat de jandarmi și polițiști.

Iubitorii de motociclism, de ordinul zecilor, s-au adunat în parcarea Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa Aqua Parc și de acolo au pornit pe str. Sucevei – str. Calea Națională – sens giratoriu Complex Comercial Orhideea – Blvd. Mihai Eminescu – parcarea parcului Cornișa.

„Ride&Ride Botosani doreste prin acest eveniment de deschidere să atentioneze participantii la trafic in legatura cu motociclistii si sa promoveze o conduita preventiva si sigura.  Si, desigur, sa formam o comunitate cat mai mare si sa ne imprietenim de la an la an, cu mic, cu mare, vorba romanului”, precizează organizatorii.

Parada motocicliștilor a atras atenția curioșilor, care i-au privit cu admirație pe pasionații sportului pe două roți.

One thought on “FOTO & VIDEO Paradă a motocicliștilor pe străzile din Botoșani. Evenimentul a stârnit admirația curioșilor

  1. sa va fie rusine! Auzi, sa atentioneze participantii la trafic in legatura cu motociclistii….Ca ce? Ca motociclistii nu respecta nici o regula și fac un zgomot teribil in fiecare seara, plimbandu-se aiurea de colo colo prin tot orasul, punanadu-si dispozitive speciale la teava de esapament sa scoata cat mai mult zgomotZ? E o gluma buna! La ultima razie a politiei rutiere cu RAR-ul, cate certificate au fost retinute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *