FOTO & VIDEO Accident la Botoșani! Adolescentă rănită după ce a lovit cu motocicleta un autobuz și a ajuns sub o camionetă

Un accident rutier a avut loc miercuri, la Botoșani. Evenimentul rutier s-a produs la ieșire din municipiul Botoșani spre Cătămărăști, unde întorc autobuzele de transport public local.

O adolescentă de 17 ani a fost rănită după ce a lovit cu motocicleta un autobuz, apoi a ajuns sub roțile unei camionete.

Circula dinspre gară către Cătămărăști Deal, iar șoferul autobuzului, care încerca să întoarcă la capăt de linie, a observat-o, dar nu a reușit să o evite. Șoferul, un bărbat de 60 de ani,  povestește că aceasta avea viteză.

Fata este din localitatea Hudești. Ea a fost preluată de ambulanță și dusă la spital. La fața locului au ajuns polițiștii, care au demarat o anchetă în acest caz.

 

 

One thought on “FOTO & VIDEO Accident la Botoșani! Adolescentă rănită după ce a lovit cu motocicleta un autobuz și a ajuns sub o camionetă

  1. Rectific, nu adolescenta a lovit autobuzul, taman invers a fost! Autobuzul nu s-a asigurat la virajul peste cele doua benzi continue. Nu știu de ce victima este acuzata ca ar fi vinovata , când este clar ca șoferul autobuzului a dat peste ea și una peste alta mi se pare ca autobuzul din imagine si-a schimbat poziția inițială, ca abia s-a putut strecura o mașină pe lângă autobuz imediat ce a lovit-o pe biata fata. În filmul dvoastra este loc și de un tir sa treacă . Ciudat (cel putin).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *