Românii care au card la acestă bancă, vizați de o nouă metodă de a le fi furați banii din cont

Una dintre cele mai importante bănci din România, Raiffeisen Bank, a emis o atenţionare serioasă privind o ameninţare care îi vizează pe clienții săi.

Mesajul de atenţionare transmis de reprezentanții Raiffeisen Bank vizează noi atacuri cibernetice care sunt în plină desfăşurare în momentul de faţă în toată ţara.

„De cate ori ți-ai dorit să vină cineva la tine cu o moștenire generoasă? Ai grija ce-ți dorești pentru că pe internet totul pare posibil! Numai că nu se termină mereu cu final fericit, iar bucuria unui câștig primit printr-un mail suspect se poate transforma rapid într-o situație de phishing”, atenționează cei de la Raiffeisen.

Reprezentanții băncii vin și cu o serie de sfaturi pentru ca românii clienți ai băncii să nu se lase manipulați de către infractori:

„Ai grijă de datele personale. Banca nu iți cere actualizări si nu te anunță despre blocarea cardului prin link-uri/email-uri urgente, agresive si repetitive. Nu te lăsa păcălit de câștiguri incredibile si nu oferi datele cardurilor tale in niciun context nici ale aplicațiilor Smart Mobile/ SmartToken/Raiffeisen Online. Securizează-ti aplicațiile si nu oferi nimănui datele acestora sau ale cardurilor”, transmit cei de la Raiffeisen.

Sursa:antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *