Top 4 cele mai populare tipuri de lego

Blocurile de construit, cunoscute și sub denumirea de lego, au prins o popularitate mare atât printre copii, cât și printre adulți de-a lungul timpului. Sunt un tip de jucării copii ce stimulează imaginația și mintea celor mici. Și, datorită variatelor modele existente, acestea sunt îndrăgite și de părinți, la momentul actual. În rândurile ce urmează vă vom prezenta top 4 cele mai populare tipuri de lego pentru a vă ajuta să faceți o alegere inspirată în materie de cadouri, sau poate doriți să vă cumpărați un set chiar pentru dumneavoastră. Colecția este una de milioane.

 

Lego, seturile de piese din care se pot forma diferite figurine, mașini sau construcții la liber, este și numele unui brand popular din domeniul jucăriilor. Datorită faptului că seturile sunt foarte îndrăgite, acestea există și în modele complexe, de mii de piese. În continuare, vă vom enumera câteva astfel de seturi, pe categorii, pentru a vă putea orienta cât mai bine înainte de achiziție.

 

  1. Lego Technic

Lego Technic vine cu seturi de mașini de curse, utilaje, camioane și motociclete. Făcute la scară mare, cu detalii extraordinare, Technic este cea mai îndrăgită categorie de blocuri de construit. Dacă sunteți iubitor de supermașini, vă recomandăm să puneți un astfel de set în vitrină, pentru a putea fi admirat de toți prietenii dumneavoastră. Sau dacă cel mic căruia doriți să îi faceți un cadou special vă spune că dorința sa este să devină pilot de curse, cu Technic nu veți da greș. Seturile variază cu aproximație între 500 și 4000 de piese.

 

 

  1. Lego Star Wars

Star Wars este o franciză de milioane. Iubită atât de cei mici, cât și de adulți, Star Wars a reușit, de-a lungul timpului, să aducă împreună tot felul de oameni ce împărtășesc aceeași pasiune. Seturile variază de la figurine cu personajele îndrăgite precum Luke Skywalker sau Yoda, până la nave spațiale precum Imperial Star Destroyer sau nava N-1 a Mandalorianului, și construcții de anvergură precum Death Star și AT-AT. Cel mai mare set de blocuri de construit din această categorie are 7541 de piese și conține seria limitată a unei nave celebre, the Millennium Falcon.

 

  1. Lego Creator Expert

Al treilea venit în topul nostru de astăzi, lego Creator Expert este o colecție de seturi ce se mândrește cu buchete de flori și decoruri fabuloase în culori vibrante, sau monumente celebre de pe glob, cum ar fi Turnul Eiffel sau Coloseumul. Seturile variază între 800 și 10.000 de piese și necesită o atenție și răbdare sporite la construcție. De obicei, sunt recomandate adulților. Acestea merită cu adevărat să fie expuse într-un raft destinat. Vor atrage toate privirile musafirilor dumneavoastră. Dacă vă doriți să vă relaxați acasă într-o zi de weekend, Creator Expert este alegerea potrivită.

 

  1. Lego pentru copii

Deși, și variantele menționate mai sus pot fi oferite în dar copilașilor, seturile pe care urmează să vi le enumerăm sunt, probabil, cele mai indicate pentru aceștia. De o complexitate mai mică, lego Duplo, City, Ninjago sau Minecraft sunt următoarele colecții celebre ce vă vor inspira în materie de cadouri. Lego Duplo oferă o gamă de blocuri de construit cu piese de până la maxim 80 ca număr, cu dificultate minină, ce fie vin în cutii cu modele diverse, lăsând prichindelul să construiască după propria imaginație, fie în seturi cu trenulețe, ferme cu animăluțe sau mașinuțe, urmate de instrucțiuni. Lego City este ceva mai complex, constând în seturi cu mașini de poliție sau pompieri, elicoptere, și planșe cu orașe. Dacă doriți să îi stimulați pe cei mici, aceasta este varianta perfectă. Și ultimele din acesată categorie, lego Ninjago și Minecraft, sunt oglinda desenelor animate și a jocurilor video cu același nume. Pentru fanii înrăiți ai celor două, Lego a reușit să creeze seturi de o frumusețe admirabilă, constând în figurine cu personajele populare din desene și inamicii lor, precum și în planșe ce reflectă nivelele apreciate din jocurile video. Aceste tipuri de jucării pentru copii vor fi un cadou de excepție.

 

Acestea fiind spuse, sperăm că veți reuși să faceți alegerea potrivită pentru cei mici. Chiar dacă lego a fost inițial destinat prichindeilor, datorită popularității sale, compania s-a decis să creeze și modele pentru adulți. Astfel, cu ocazia zilelor de naștere, veți reuși să oferiți un dar ce va fi admirat de întreaga familie pe o durată de mulți ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *