Tânăra din Botoșani care face performanță în volei, în Italia. Adelina va fi o Pinella pentru al doilea an consecutiv

Botoșăneanca Adelina Ungureanu va juca încă un sezon în Italia, pentru  Unionvolley Pinerolo. Muncitoare, ambițioasă, perfecționistă, frumoasa voleibalistă este foarte apreciată pentru tot ceea ce face pe teren, iar prin intermediul echipei din Italia tânăra reușește să-și pună în valoare calitățile sportive.

„Sezonul care tocmai a trecut a fost un sezon frumos și emoționant în care am învățat multe lucruri. Dincolo de aspectul voleiului care este foarte important pentru ca in Pinerolo se lucreaza foarte bine, exista o atmosfera linistita unde te poti exprima, celalalt motiv care m-a impins sa renovez cu Pinerolo sunt sentimentele pe care le traiesti in cladire in timpul meciurilor si caldura al publicului de acolo.

Urmează cu multă pasiune, e foarte frumos să joci în Villafranca. Chiar dacă acum sunt logodită cu naționala și concentrarea mea este aici, mă gândesc și la viitor și sper din suflet să trăiesc un nou sezon frumos pentru că această echipă și acest club merită asta. Mulțumesc personalului, conducerii și tuturor celor care urmăresc echipa pentru încrederea acordată. Sunt gata să trăiesc emoții noi împreună”,  spus Adelina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *