Noi cereri depuse pentru locuințe ANL de specialiști din sănătatea botoșăneană. Vezi cine sunt aceștia!

Șapte cereri au fost depuse de specialiști din sănătatea botoșăneană pentru viitoarele locuințe ANL. Este vorba de medici, dar și de asistenți medicali care activează în spitale din Botoșani și care vor locuințe în blocurile ANL destinate tinerilor specialiști din sănătate.

După ce au fost repartizate 20 de apartamente, urmează construcția celui de-al doilea bloc ANL pentru specialiștii în sănătate. În a doua etapă, vor fi construite tot 20 de apartamente în aceeași locație, respectiv strada Ștefan cel Mare nr. 39.

Consilierii județeni vor aproba în ședința din luna mai lista solicitanţilor care au acces la locuinţele destinate închirierii pentru specialişti din domeniul sănătăţii şi a listei de prioritate pentru acordarea locuințelor destinate închirierii pentru specialişti din domeniul sănătăţii, construite de Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Cel mai mare punctaj, respectiv 63 puncte, îl are medicul Al Khazaleh Diana, pe listă urmează Voroneanu Ovidiu- 56 puncte, Guriță Diana Andreea -54 puncte, Calin Ramona – 48 puncte, Moisa Constantin Robert -46 puncte, Tudorache Vlad – 41 puncte și Costaș Iulia-Gina – 31 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *